Έχουμε

Τμήματα

Απο 9 μηνών - 6 ετών

Υπόσχεση

Στην Bambineria γνωρίζουμε ότι η παιδική ηλικία είναι ανεκτίμητη .

Πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να παρέχουμε ένα άρτιο περιβάλλον όπου οι εμπειρίες σε γνωστικό και συναισθηματικό επίπεδο είναι οι πυλώνες για την ατομική εξέλιξη και ανάπτυξη του κάθε παιδιού. Προετοιμάζουμε τους μαθητές του αύριο μέσα από σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα όπου το παιχνίδι και η βιωματική προσέγγιση πρωταγωνιστούν, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιτυχία στο σχολείο και στη ζωή.

Η διαφορά

στην Bambineria

Προσφέρουμε μια μοναδική βιωματική γνώση πρώιμης εκπαίδευσης βασισμένη σε 15 χρόνια εμπειρίας, στον εκπαιδευτικό προγραμματισμό, ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, ώστε να λειτουργούν αθροιστικά και συμπληρωματικά από την βρεφική ηλικία μέχρι και το νηπιαγωγείο. Στόχος μας είναι χαρούμενα παιδιά με ενσυναίσθηση και γνώσεις που θα τα οδηγήσουν στην επόμενη σχολική βαθμίδα.

Ενημέρωση για όλη την οικογένεια

Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση, εξατομικευμένη για το κάθε παιδί, καθώς και για τις εκπαιδευτικές δράσεις της ημέρας. Προγραμματισμένα ατομικά ραντεβού ενημέρωσης γονέων, για την πρόοδο,αλλά και την κοινωνικοποίηση των μαθητών.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι εκπαιδευτικοί

Αφοσιωμένοι εκπαιδευτικοί προσχολικής ηλικίας που ασχολούνται πλήρως με την διδακτική σταδιοδρομία, οι οποίοι δρουν μέσα από το δημιουργικό περιβάλλον και την εμπειρία που έχουμε ως σχολείο.
Μάθετε περισσότερα

Αποδεδειγμένη εκπαιδευτική προσέγγιση

Πρόγραμμα σπουδών με βάση την έρευνα σχεδιασμένο από έμπειρους εκπαιδευτικούς για να εμπνεύσει τα παιδιά όχι απλώς να μάθουν, αλλά να σκεφτούν μόνα τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επένδυση στο μέλλον του παιδιού σας..

Γνωρίζουμε ότι τα δίδακτρα είναι επένδυση. Έχουμε ορίσει προσεκτικά τα δίδακτρα μας σε συνδυασμό με την επαγγελματική εκπαίδευση που παρέχουμε,την ανάπτυξη προγραμμάτων, τον εξοπλισμό, και τα οφέλη των δασκάλων που απαιτούνται για το επίπεδο φροντίδας μας.

Υγεία και ασφάλεια

Στη Bambineria, θέτουμε την υγεία και την ασφάλεια του παιδιού σας κορυφαία προτεραιότητά μας. Τα πρότυπά μας είναι τα υψηλότερα στον κλάδο, πληρούν ή υπερβαίνουν όλες τις τοπικές και κρατικές οδηγίες.

Σε όλα τα τμήματα εφαρμόζονται:

pic-30