Εκπαιδευτικοί

Οι εκπαιδευτικοί μας αγαπούν τη μάθηση και μεταδίδουν αυτή την αγάπη και τον ενθουσιασμό στα παιδιά.

Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελείται από μια ομάδα ειδικών και άρτια καταρτισμένων ανθρώπων, εμπνευσμένους με δημιουργικότητα και αγάπη, για την εκμάθηση των μικρών μας μαθητών. Την καθημερινή φροντίδα των παιδιών σας, αναλαμβάνουν πτυχιούχοι παιδαγωγοί προσχολικής ηλικίας, νηπιαγωγοί, καθότι και πτυχιούχοι βρεφονηπιοκόμοι.

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των νηπίων συμπεριλαμβάνονται δραστηριότητες αγγλικών, γερμανικών, κολύμβησης, μουσικοκινητικής αγωγής και αθλητικών δραστηριοτήτων, ενώ τα γεύματα μας παρασκευάζονται καθημερινά από εγκεκριμένη μαγείρισσα του υπουργείου υγείας και πρόνοιας.

Επιπλέον, τα παιδιά σας παρακολουθούνται από παιδίατρο, λογοθεραπευτή και παιδοδοντίατρο, ενώ παράλληλα, κάθε εβδομάδα επισκέπτεται το σταθμό ειδική σχολική ψυχολόγος, η οποία είναι στη διάθεση των παιδιών, των παιδαγωγών αλλά και των γονέων.

Επιδιώκουμε οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας να είναι πάντα δημιουργικοί.

Εκπαιδεύονται συστηματικά σε όλες τις σύγχρονες μεθοδολογίες, τα ποικίλα εκπαιδευτικά εργαλεία και τις διαφορετικές τεχνολογίες που αξιοποιεί το σχολείο.

 

Επιμορφώνονται συστηματικά και διά βίου, στο πλαίσιο ενός ενιαίου προγράμματος επαγγελματικής ανάπτυξης.

 

Συνεργάζονται, ανακαλύπτουν τη γνώση, «οδηγούν» με το προσωπικό τους παράδειγμα, μοιράζονται ιδέες και καλές πρακτικές  και εργάζονται καθημερινά για ένα καλύτερο μέλλον, για κάθε μαθητή τους ξεχωριστά.

 

Όλο το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο σύμφωνα με την φιλοσοφία του σχολείου μας.

Η στοργικότητα, το ομαδικό πνεύμα και η συνεργατικότητα είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.